~小螃蟹~ 发表于 2014-8-21 00:52:22

广州求面交收psp

型号不限,最重要齐无损坏无暗病,价格低优先,只面交

Forever?dada 发表于 2014-8-21 13:38:24

帮顶

奈何 发表于 2014-8-22 19:04:41

顶顶顶 哈哈哈哈哈哈哈哈哈

奈何 发表于 2014-8-22 19:05:55

奈何 发表于 2014-8-22 19:06:52

~小螃蟹~ 发表于 2014-8-24 22:28:03

中二的飞白 发表于 2014-8-25 09:54:55

ddddddddddddddddddddddd

~小螃蟹~ 发表于 2014-8-25 20:57:20

真冷啊,继续收

123riderkid 发表于 2014-8-28 01:31:49

不懂什么叫价格低者优先,你连1个参考价都没有,纯属钓鱼!不如楼主去淘宝买吧!

~小螃蟹~ 发表于 2014-8-29 13:14:39

123riderkid 发表于 2014-8-28 01:31 static/image/common/back.gif
不懂什么叫价格低者优先,你连1个参考价都没有,纯属钓鱼!不如楼主去淘宝买吧!

已经200买了一千机了,傻逼

123riderkid 发表于 2014-8-30 13:32:53

~小螃蟹~ 发表于 2014-8-29 13:14 static/image/common/back.gif
已经200买了一千机了,傻逼

你买不买跟我有什么关系?你跟我说也没有用阿!如果你说你用200买了苹果手机的话,我还会觉得你很厉害,区区PSP而已!脑残!你是时候准备开学了!

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-2 12:52:55

123riderkid 发表于 2014-8-30 13:32 static/image/common/back.gif
你买不买跟我有什么关系?你跟我说也没有用阿!如果你说你用200买了苹果手机的话,我还会觉得你很厉害,区 ...

更你说就是想叼下你,叼~你~妈,ok?

123riderkid 发表于 2014-9-2 17:59:44

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-2 12:52 static/image/common/back.gif
更你说就是想叼下你,叼~你~妈,ok?

有本事,你米嚟咯!无本事,你米系度吠咯!我当睇你笑话。话时话,你除左打嘴炮,有咩野本事系可以罗得出嚟既?当然啦,街边只狗向我吠,唔通我要咬翻去转头咩?慢慢玩你既PSP啦

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-2 22:47:07

123riderkid 发表于 2014-9-2 17:59 static/image/common/back.gif
有本事,你米嚟咯!无本事,你米系度吠咯!我当睇你笑话。话时话,你除左打嘴炮,有咩野本事系可以罗得出 ...

当笑话就米复啦,傻狗

123riderkid 发表于 2014-9-4 02:31:37

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-2 22:47 static/image/common/back.gif
当笑话就米复啦,傻狗

一早话你无本事既啦,又唔敢嚟,净系识得系度吠,有本事8号出嚟星城单挑啦!就问你一句,敢唔敢?下午4点,星城童梦门口等!我落200蚊赌你唔敢嚟,呢个贴我唔再睇了,你即管系度慢慢吠啦,话知你删贴又好,点都好啦,打嘴炮系无用既,要嚟就嚟真既!帮我问候下伯母,佢既技术退步左阿,下次我唔再帮衬佢了。伯父单官司打成点阿?一早就叫佢走既啦,依家搞到比人告了!你就自由啦,无王管了!

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-4 20:49:45

123riderkid 发表于 2014-9-4 02:31 static/image/common/back.gif
一早话你无本事既啦,又唔敢嚟,净系识得系度吠,有本事8号出嚟星城单挑啦!就问你一句,敢唔敢?下午4点 ...

你只死老豆黎未黎咯,留手机留qq啦,死野仔

123riderkid 发表于 2014-9-10 02:21:32

~小螃蟹~ 发表于 2014-9-4 20:49 static/image/common/back.gif
你只死老豆黎未黎咯,留手机留qq啦,死野仔

我老豆未死,你无须担心喔。你不过系你老豆充话费送既,孤儿院又唔肯收你,你阿妈又无得生,所以先养到你甘大,你要孝顺阿,唔系第日小心生仔无屎忽!至于你话留手机留QQ,你都几好笑喔,话到明直接童梦门口4点等,你无嚟都算了,仲要人留低联系方式比你?不如你留低联系方式,我稳你仲实际啦!你朋友都话你有爷生,无X教阿,叫我唔好同你计较太多,不过,面系人地比既,你就只能做到后面果句,真丢架!
页: [1]
查看完整版本: 广州求面交收psp