chsimon 发表于 2021-5-7 03:28:02

有冇貴錯!? MGEX 獨角獸高達(Destroy mode)

1.首先第一樣 究竟值唔值? 咁要視乎你對獨角獸發光有幾執著 因為佢貴在尼度

2. 我比較好彩 過年前用HKD1000  網上收的 個價當然好 所以我建議大家積極上閑魚收

3. 至於發光難唔難搞?well有難有唔難 但就比想像中有趣 其實最麻煩反而係一開始裝落駕駛倉底 之後愈來愈順 燈我就冇事 反而整爛兩粒腰K2件 真係估你唔到

4. 基本上你跟足說明書摺就冇問題 但我建議净用手較易就力 摺得慢D輕手D 另外部分關節位唔駛摺得太盡始終電子野好難講 當然有D位要跟足摺盡

5. 值得一提頭部B26件最好擴孔等電線易穿D 有人頭唔識發光可能有關

6. 至於外型結構當然比舊版正 其中腳的處理最好 玩過舊版就知 可動就算拉始終要發光叫做合格

7. 不過仍然有D位有不足 部分變形不跟原設 大脾變形後鬆 腳眼無力 盾牌發光不足 頭好難變 其他等下次FA版再講

8. 實物绝對比影相正 只係我功力低 請見諒
另外我發現素组發光效果比上
色好 佢本身白色有少少透光成分 大家不妨留意下

9. 最後雖然有D遲 但我都祝大家勞動節同母親節快樂

chsimon 发表于 2021-5-7 04:39:48

ududhshshshsheh

chsimon 发表于 2021-5-7 04:40:58

ududhshshshsheh

chsimon 发表于 2021-5-7 04:45:09

37e7e6eyeydu

chsimon 发表于 2021-5-7 04:50:03

hsuwgdhudhhougiof

chsimon 发表于 2021-5-7 04:51:08

hsuwgdhudhhougiof

superiii 发表于 2021-5-9 22:05:50

黑色背景亮灯好似自爆甘
页: [1]
查看完整版本: 有冇貴錯!? MGEX 獨角獸高達(Destroy mode)