Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

[原创作品] 〔重口味]超新星 good job!! 虎盡金來 魔改重砲

之前我話超新星痴撚線 但今次真係值得一贊 點解?

1.今次魔改輕手左 亦可謂啱啱好

2. 大部分地方都有分件 唔會好似之前痴貼紙咁ON 9

3.甚至連本身冇分色的地方都分埋 可謂畫龍點睛

4. 今次魔改 style match 番佢本身風格 可能 heavyarms 較軍事化易處理

5. Heavyarms 由於周身飛彈 裝備比其他四隻多 所以原版顯得有些矮同细路 feel 而家加長身形反而好睇好多

當日我用 HKD 488 買原版 又貴又少件 真心揼春 估唔到唔夠兩年唔使一半價錢就有隻正兩倍有多既魔改 真係諷刺

最可惜之前出兩隻冇咁正 尤其哪吒直頭变態 如果出過就好La

而上色 係参孝老虎 心谂多洛華馬戲團應該有 點知睇番嗰隻係獅子

heavyarms 經典又有形 但畢竟過氣 笨大亦不重視 今時今日重有人肯投資已很難得

雖然國產高達已經完全名亡實亡 但我都希望超新星頂埋佢出埋死神 叫做完滿 不過笨大而家都不太重視 wing 除非好似大班龍桃甘揚 超新星都應該可以玩耐D

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

JFufjfjfjfjfkfkf

本帖子中包含更多资源

x

KFkfkfkfkggg

本帖子中包含更多资源

x

小丑好评!

见到大佬必须一顶!!!!!!!