Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

[原创作品] (Moderoid第一擊) 一頭霧水的經典 HIME BRAIN + Quincy GRAND CHER

估唔到尼頭中肺炎 轉頭就感冒 真係年紀大身子弱

講反作品 其實我認識 BRAIN POWERED 源自廿年前的機戰Alpha 2
佢既bgm 好好聽印象深刻 all 武器又勁又快入手 估唔到廿年後先會買佢模型

後來我有補番 但就睇到黑人???

至於模型 外型細節有 bandai 級數 可動不俗 但結構就災難級 我一開始已經整斷 hime brain 兩個關節 基本上要用蘭花手加陰力把玩 組裝亦都高手向 始終佢唔似高達好特別

價錢就算 la 我想講就算bandia自己出都唔慌平 佢已算有誠意

如果出埋兩位男主角機 到時再出 post 齊腳la

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

Jftjfjgdjtdutfutd

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x