snakegun 发表于 2004-11-9 13:43:53

有兴趣的联络我 E-mail: dogdogcom@msn.com

不卖的能告诉我哪里有卖美版的 也感觉不尽,cheers.

luxxx 发表于 2004-11-9 16:26:03

迷途小羔羊~论坛的人~N多美版~

snakegun 发表于 2004-11-9 18:23:30

系嘛?我睇你地list出离都好似好少甘既!?我收购美版架````有d日本都收既

真·红眼·黑恶 发表于 2004-11-9 21:05:48

samwu 发表于 2004-11-9 22:57:31

康乐

暗翼 发表于 2004-11-10 00:10:36

英文版有亚英和美英的!你要那一种?

snakegun 发表于 2004-11-10 02:28:52

美版哦``神卡都杀 ,depends on the prices.cheers

SAM-LIN 发表于 2004-11-10 02:30:15

我有美版DM6套卡,(杀手蛇,羽毛扫,磁石合体)
英文金字神卡,你有无兴趣?

snakegun 发表于 2004-11-10 16:41:07

DM既我都有,我基本系想要 卡组用既卡咯.
神卡系咩版本既哇? 兴趣就当然有哇 睇下你卖几多咯? 3张齐晒么?

samwu 发表于 2004-11-10 23:00:56

英文金闪神卡:550元/套,全新没有开封

snakegun 发表于 2004-11-11 02:12:29

ok 拉,到时我27先翻广州既,再联络你ok?神卡既NO. 系咪GBI-001到3架??

samwu 发表于 2004-11-11 21:23:10

yes,欢迎!

BBQ Sony 发表于 2004-11-11 22:40:02

江南西路紫玉大街14号之3
这里有N多英文版卡,例如LILY,破坏轮。

SAM-LIN 发表于 2004-11-11 23:16:12

英文金闪神卡:550元/套,全新没有开封 连埋游戏添~

snakegun 发表于 2004-11-12 02:03:36

我系想要美版的哦? 我问过羔羊距话好难稳哦``

snakegun 发表于 2004-11-12 02:07:06

英文金闪神卡:550元/套,全新没有开封 连埋游戏添~
比contact details我咯,到时我翻到去稳你.

系边只游戏既promo离既?我系离边稳5到哦```3张齐晒么?

jillちゃん 发表于 2004-11-14 00:43:28

破坏轮难D~~~lily就唔少~~

snakegun 发表于 2004-11-14 03:00:40

破坏轮离度有铁盒卖,lily离度好似抢甘``150-200一张哇``

NECK 发表于 2004-11-14 08:50:21

美版卡组要不?

jillちゃん 发表于 2004-11-14 11:09:09

破坏轮离度有铁盒卖,lily离度好似抢甘``150-200一张哇``
-___-b~~~唔系你想几多??
页: [1] 2
查看完整版本: 寻找美版卡的卖家,广州的哇~~~