Faiz 发表于 2004-11-11 17:52:25

如果有空閒,不妨到港一游
來長沙灣天悅廣場,店有幾間,地下叫魔法少年的可以玩,但卡很貴不過有價可講;
二樓有土星廊,卡較平,但不可打deck;
二樓有怪獸和american sports wear(人稱美國佬),可以打deck,但必須購物,卡(遊戲王)少且貴;
怪獸後方有一間,卡價差不多,店主有幾人,除了魚毛全都很強.
有大暇就來玩玩,我在魔法少年叫蜥蝪人.

snakegun 发表于 2004-11-12 02:10:05

知5知旺角同弯仔边度有哇??

SAM-LIN 发表于 2004-11-12 14:09:49

我净知太古果面有间叫BOBO 0既卡店~以前都会去天悦0既,自从梦幻首都关咗门之后~~~

Faiz 发表于 2004-11-12 18:20:02

我净知太古果面有间叫BOBO 0既卡店~以前都会去天悦0既,自从梦幻首都关咗门之后~~~
梦幻首都的常客就是怪獸後方那間的店主~

snakegun 发表于 2004-11-12 18:39:11

讲个清晰既location离哦 5该哇``我过多几日飞去香港架拉``

Faiz 发表于 2004-11-13 22:03:23

讲个清晰既location离哦 5该哇``我过多几日飞去香港架拉``
九龍>長沙灣(搭地鐵長沙灣站A出口),元洲街,天悅廣場
帶點卡來TRADE哦

snakegun 发表于 2004-11-14 03:02:16

我个friend系香港买平好多架哦!?

Faiz 发表于 2004-11-15 19:31:13

要講價及識人,基本價比大陸平一點,只是一點...

SAM-LIN 发表于 2004-11-15 20:03:10

某D游戏或书送卡会比较平,不过抽出0黎D卡有时比内地还要贵

Faiz 发表于 2004-11-15 21:23:57

某D游戏或书送卡会比较平,不过抽出0黎D卡有时比内地还要贵
死靈佐馬的那本hkd160,不要書hkd138
抽出0黎D卡絕不會比内地还要贵(我提供的商品),不過很難甚至不會中就是真的...
页: [1]
查看完整版本: 有朋友到港旅行嗎?