吕同学Ricky 发表于 2011-8-11 22:06:29

同求签名,新入钉宫坑……

578004463 发表于 2011-8-11 22:27:02

140# 白石鲶
多谢赛帮顶啊,阿佳,系拉稳到野做未啊????

578004463 发表于 2011-8-11 22:28:26

141# 吕同学Ricky
楼上噶既然同我争钉宫签,想..........(哔)!!

吕同学Ricky 发表于 2011-8-11 22:32:19

不是争……我只是想收两张夏娜闪签和即将到来的亚里亚签。。。

578004463 发表于 2011-8-12 17:56:15

亚里亚都想同我争,你去问下tm小暗肯么!!某钉宫重症人士!!

578004463 发表于 2011-8-16 00:58:00

系东山tm噶留意拉,小暗收更新收亚里亚签,有噶话带价,如果价格合适噶话,本人瞬间秒杀,收QB签,有噶都带价吧!!

578004463 发表于 2011-8-18 15:42:49

今日继续顶上去啊
继续收签

白石鲶 发表于 2011-8-18 21:10:02

多谢小暗的关心啊---下个月重翻旧业回购书中心做保安

578004463 发表于 2011-8-19 13:44:04

148# 白石鲶
哦哦,甘就好拉.......唉......搞到我担心左一排添........继续收钉宫同QB签!!

578004463 发表于 2011-8-20 02:50:04

今日玩网游噶时间,又系通宵,加油阿小暗!!继续收钉宫和QB签!!

578004463 发表于 2011-8-22 02:01:24

星期2又可以收到钉宫签拉.....我噶荷包君啊......几时先有野做啊,表示没野做,鸭梨灰大啊.....不过为左“钉宫”依个名继续跳坑去.......继续求钉宫签和QB签!!给力的人有木有啊!!

578004463 发表于 2011-8-27 20:53:49

今日系tm收到IM2噶钉宫签,今日见到a姐差唔多1箱,表示鸭梨灰大啊!今日游戏王噶最大奖品系开辟!继续收钉宫签同埋QB签!

白石鲶 发表于 2011-8-27 22:00:08

152# 578004463 a姐威武啊开左那摩多卡哦---富婆啊---小暗你也要加油哦快找到工作挣到钱又可以好像她哽开卡了

578004463 发表于 2011-8-29 10:59:45

我如果真系有甘多钱噶话,我不如去收个钉宫算罗.....霖下皆.....依个系无可能噶事....都系继续收翻钉宫签同埋QB签算拉!!再次多谢阿佳噶帮顶,几时可以再次见到“只有阿佳知道噶世界”???

白石鲶 发表于 2011-8-29 21:42:22

154# 578004463 呢派比较忙还缺乏资金开卡所以你想看我表演都无机会呢话说为啥你那摩喜欢qb了

白石鲶 发表于 2011-8-29 21:43:21

我有钱的话都收个白石鲶回家呢

578004463 发表于 2011-8-30 08:42:48

155# 白石鲶
我咩都唔知啊,我都唔知点解会喜欢,仲之就是喜欢拉(傲娇中)!

578004463 发表于 2011-8-30 08:49:23

156# 白石鲶
白石鲶应该都唔系好贵,应该人民币几万左右就可以抱回家了,但系邮费可能比较乸利,因为要空运,所以应该8万左右就可以抱回家了........但系钉宫噶话.........表示没百万你都唔好意思抱到翻黎,唉.......即使有噶话,11区的人民早就抱回家了,所以价值真的应该好高..........算啦我都系收翻钉宫签和QB签算拉........

白石鲶 发表于 2011-8-30 22:15:17

158# 578004463 认同白石鲶却实不贵啊比不上钉宫哦----路过顶下

578004463 发表于 2011-8-31 01:01:10

哦哦,多谢帮顶哦,祝你早日收到白石鲶!{:wdb1:}而我就收到钉宫!
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: GZ新人小暗求收钉宫签,是其它地方的话请pm或QQ!其它钉宫的角色希望可以以卡换卡!!