zack6781 发表于 2012-7-7 23:50:39

這....算是宣傳把........澳門貼?

那個......就是說......澳門的「詠濠玩具」也是有VG卡賣的,卡組,卡包至散卡也一律有售,澳門的玩家有空也來一下...
p.s.:這貼文主要是因為有人走到詠濠問有沒有VG卡包賣,所以貼一下文,這可算是宣傳把......同時也算是澳門的討論文之一.....

thicker7 发表于 2012-7-13 10:40:40

詠濠喺邊。。。

東九羊 发表于 2012-7-13 17:32:13

@@吓 最全澳門最大間GE卡店 你居然唔知系中央圖書館後面囉

東九羊 发表于 2012-7-13 17:33:14

如果有想單收的話 可以去個度睇下 佢有時會有D 超平靚卡 當然系話市面卡店都要賣200 但系佢個度賣好平-- 只需一半 但唔系張張都系 有某D {:wdb1:}{:wdb1:}

zack6781 发表于 2012-7-14 21:47:03

本人明天誠招卡友打卡~

靖君是你妹 发表于 2012-8-11 22:56:10

=-= 想認識多D玩VG o既朋友
FB: 290032696@qq.com
球加
[抱怨一下先]話說點解間間卡鋪都離我屋企咁遠?因為都要行半個鐘差唔多...也好少去卡鋪之類的=_=

東九羊 发表于 2012-8-13 08:54:28

大家做個朋友吧^>^

zack6781 发表于 2012-8-14 08:08:12

大家都用qq ge.......

pp島 发表于 2012-8-14 12:05:51

今個星期六詠濠有個vg賽,又有pr包送,不如大家戈日去交流下啦

神之须有 发表于 2012-8-14 15:08:12

澳门也有卡店了啊

zack6781 发表于 2012-8-14 20:56:14

早已有了.....只是無人去問~~

東九羊 发表于 2012-8-14 21:58:59

有甚麼???啊

pp島 发表于 2012-8-14 22:56:16

zack6781 发表于 2012-8-14 20:56 static/image/common/back.gif
早已有了.....只是無人去問~~

請問洗唔洗預先報名?

zack6781 发表于 2012-8-15 15:13:21

要~~~~~~~

luke1993 发表于 2012-9-3 20:20:15

澳門人路過,想問吓澳門有幾多人玩VG(能搭單問埋Battle Spirits有幾多人玩嗎...)

Ken炫 发表于 2012-9-6 20:16:26

我想问问去葛话有咩渠道?坐咩巴士可以到个附近?想要一个详细地址。有好几次去澳门都想遇到卡店,但是都没。最多都是去新八佰伴乱抽卡包的吊丝路过~

zack6781 发表于 2012-9-6 20:51:00

詠濠玩具--塔石街27號A(中央圖書館後邊)(巴士:22,7,16,5等等)

tknloice 发表于 2012-9-7 13:52:36

Ken炫 发表于 2012-9-6 20:16 static/image/common/back.gif
我想问问去葛话有咩渠道?坐咩巴士可以到个附近?想要一个详细地址。有好几次去澳门都想遇到卡店,但是都没 ...

澳門的卡店都大隱隱於市
學校附近
去八百伴那種高級地段是找不到的
页: [1]
查看完整版本: 這....算是宣傳把........澳門貼?