梁笑棠 发表于 2012-11-4 21:39:01

270261085 发表于 2012-11-4 09:45 static/image/common/back.gif
上面是12700 你神宣龙加天罚龙求教一波推12700

一号队友做天罚龙+神宣龙场之后直接光壁8000下个接力圣刻3怪8000+前面4700=12700

270261085 发表于 2012-11-4 23:03:54

梁笑棠 发表于 2012-11-4 21:39 static/image/common/back.gif
一号队友做天罚龙+神宣龙场之后直接光壁8000下个接力圣刻3怪8000+前面4700=12700

你都说到这么神 你怎么不说说这个有什么超融合等着你

梁笑棠 发表于 2012-11-4 23:53:38

270261085 发表于 2012-11-4 23:03 static/image/common/back.gif
你都说到这么神 你怎么不说说这个有什么超融合等着你

如果咁样都难 应该无人玩游戏王了 其实六武 圣刻 要做呢D 随时OTK噶场简单到不得了 系你屎霖唔到遮~

270261085 发表于 2012-11-5 09:58:47

梁笑棠 发表于 2012-11-4 23:53 static/image/common/back.gif
如果咁样都难 应该无人玩游戏王了 其实六武 圣刻 要做呢D 随时OTK噶场简单到不得了 系你屎霖唔到遮~

甘都俾你发现我屎添 唉 真杯具

270261085 发表于 2012-11-6 17:21:13

梁笑棠 发表于 2012-11-4 23:53 static/image/common/back.gif

我又想问了 俾你做OTK场又点 又唔系冇得解 仲有我又唔觉得你犀利到边度去

梁笑棠 发表于 2012-11-9 12:01:12

270261085 发表于 2012-11-6 17:21 static/image/common/back.gif
我又想问了 俾你做OTK场又点 又唔系冇得解 仲有我又唔觉得你犀利到边度去

我无话无得解 我系话有黑洞 大岚 精操 月书都未必解到咁遮~
我犀唔犀利我自己知 你屎就人人知咁遮~!

270261085 发表于 2012-11-9 14:48:37

梁笑棠 发表于 2012-11-9 12:01 static/image/common/back.gif
我无话无得解 我系话有黑洞 大岚 精操 月书都未必解到咁遮~
我犀唔犀利我自己知 你屎就人人知咁遮~!

人人? 你知我边个咩 233

梁笑棠 发表于 2012-11-10 22:32:07

270261085 发表于 2012-11-9 14:48 static/image/common/back.gif
人人? 你知我边个咩 233

哎 你连我系边个都唔知 我都费事再同你吹了~
页: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]
查看完整版本: 五山乐通天下周活动(11.3)之KOF团队赛(100包802超级大奖等着你)