chsimon 发表于 2018-4-26 06:28:53

【重口味 Hirm】天使斷罪 自相殘殺 Wing Zero

1. 當初入手時我是覺得佢很正的 但自從 GFF版推出後就唔係甘講法

2. 冇法子 只可說一山還有一山高 天外有天 HKD3000 vs HKD 660 當然冇得比

3. 事實上 GFF版 真係好犀利本身 Wing Zero 外形已很煞食 而家重可以 变形 爆甲 重整多六枝炮俾你 誠意一千分   直頭正到痴線 重勁過當年 nu ka
4. 相比之下 MB 00Q 根本唔值甘高定價但我就唔明點解笨大將佢魂限賣 重自己打自己 真是諗唔明

5. 講反尼隻 其實淨計外形佢好過 GFF 但定位好尷尬 老鬼有錢一定揀 GFF 對後生仔定價又太高 兩頭唔到岸 我寧願佢用 cheap D料 賣平D好過

6. 不過今次笨大算揀啱款 之前隻 barbartos 真係痴Q線 整死成條 line

7. 另外個变形结構好差 最垃圾係個盾牌 自創变形重好

8. 矮星炮遲D先買 到時再影相 bye

chsimon 发表于 2018-4-26 06:34:10

Twin buster canon

seancomtw 发表于 2018-4-26 06:35:00

閃瞎了我眼,如果是在太陽下照呢{:wdb1:}{:wdb1:}{:wdb1:}

chsimon 发表于 2018-4-26 06:37:47

驶唔駛回得甘快呀

chsimon 发表于 2018-4-26 06:39:51

Neo bird mode

dread 发表于 2018-4-26 08:56:52

配色不能再美!

pry5719 发表于 2018-4-26 15:01:17

配色帝连半成品都不放过了

三叶Bobby 发表于 2018-4-27 08:05:19

大人,我对你既敬仰犹如滔滔江水,连绵不绝,又如黄河泛滥,一发不可收拾{:wdb1:}

mr.base 发表于 2018-5-1 00:50:44

先顶为敬!!!!!!
参见偶像~~~~请问偶像系笔涂还是喷涂的呢?

mr.base 发表于 2018-5-1 00:51:39

先顶为敬!!!!!!
参见偶像~~~~请问偶像系笔涂还是喷涂的呢?

宇宙的巴比伦 发表于 2018-5-7 22:34:41

HIRM的造型主要是太魔改了,所以还是想要GFFMC,再看了下3000港币,好了可以放弃了

xibike 发表于 2018-5-8 19:35:35

我仔细地看了一下,配色帝的这只掉毛喷涂得挺好的。{:wdb1:}

chsimon 发表于 2018-5-9 07:01:01

宇宙的巴比伦 发表于 2018-5-7 22:34 static/image/common/back.gif
HIRM的造型主要是太魔改了,所以还是想要GFFMC,再看了下3000港币,好了可以放弃了

所以我製作途中已覺佢不是 wing zero如果出一隻全新 MS 是否更好? 當然商業上不容許

chsimon 发表于 2018-5-9 07:03:12

xibike 发表于 2018-5-8 19:35 static/image/common/back.gif
我仔细地看了一下,配色帝的这只掉毛喷涂得挺好的。

信不信由你 我是全手塗的 haha

jietata001 发表于 2018-5-10 15:40:36

跟NATAKU比相当壮。。。果然不入是对的。

VoyagerX 发表于 2018-5-10 17:37:30

楼主看得上GFF?我觉得GFF不太迎合楼主的审美啊

sheeop 发表于 2018-5-12 21:03:42

LZ是广州人?
页: [1]
查看完整版本: 【重口味 Hirm】天使斷罪 自相殘殺 Wing Zero