chsimon 发表于 2018-5-23 02:12:36

〔重口味MG〕砌完又砌 强化形ZZ Ver. Ka

1.首先要提的係佢可唔可以變形? 答案係變到八成 背包同脚冇扣位

2. 但最诡異的笨大宣稱佢不能變形 另一方面又為新件度身訂造變形结構 真係唔知佢想點有古怪

3. 有人話强化版外形比例先係ZZ真正形態 如果你係ZZ真 fans 就一定要入手

4. 原本有打算改造手臂機翼位置 但真係唔捨得 又冇技術試問連高手都唔做 我又點做呢? 其實而家個擺位特       別 所以就咁算

5. 腳部上色有改動過 另外强化部位的藍色同原版不同 水貼的確過火冇法子因為這是本人唯一表達愛的方法

6. 如果有玩街機高達 就明白ZZ同 Zangief 的關系由於太印象深刻 特登惡搞一下 Sorry

chsimon 发表于 2018-5-23 02:16:20

Gghhhhhhhhhhh

chsimon 发表于 2018-5-23 02:18:46

Jfjjfjfjfjfjfjfjfjfjfj

chsimon 发表于 2018-5-23 02:21:14

Atomic buster

SWAT 发表于 2018-5-23 09:27:14

虽然楼主说的话我看不懂 但是楼主这个配色已经出卖了你 看到这个配色无法抑制回帖的冲动兄台这样坚持自我的人不多了啊 必须支持

superiii 发表于 2018-5-23 20:41:07

很经典的机战动作

xibike 发表于 2018-5-23 21:02:48

来顶配色帝!观摩配色帝新作!{:wdb1:}

gzmdshgz 发表于 2018-5-24 10:00:56

楼主的配色好重口。在后悔当时无入网限KAzz。

钢达达 发表于 2018-5-24 15:20:17

等好久才见LZ发贴~~~~~~~

mr.base 发表于 2018-5-26 21:03:46

拜见大佬!!!!!!大佬每贴必回!!!!!
大佬系我,每天上论坛的动力!!!!

松田优作 发表于 2018-5-28 09:43:00

lz的内心一定特别的丰富。。。。。。
页: [1]
查看完整版本: 〔重口味MG〕砌完又砌 强化形ZZ Ver. Ka