Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

卖卡啦!广州的快入来啊!

泡泡~~ 该用户已被删除
Chick It Out!  Oh,yeah! Come On Baby!
我要卖野啦,无乜靓野啊!想要就+我Q啦!仲可以打我手机啊,最好飞短啦!
GB7-004 魔法效果之矢 40
TB-17 替换 10
MA-51 Last Better X2 15
301-053 问答 25
SDM-021 魔法石采掘 15
BE1-JP195 千眼纳制 25
SJ2-029 愚埋 10
SD1-JP001 真红眼闇竜 20
BE2-JP110 绝对防御将军 10
307-025 昆虫公主 15
SOD-JP033 月女 20
307-056 暗黑侵略者 30
BE1-JP037 巨大化 10
EE1-JP237 月壳命 20
BE2-JP149 战士生还 8
301-038 突变X2 8
EE1-JP225 伟大魔兽 5
304-018 幻影骑+304-017黑炎骑 70
DL2-107 仮面魔导士 15
DL4-047 黑森 20
EE1-JP101 机关木仓 X3 8蚊一张 20蚊3张啊!
SD2-JP021 生书 10
BC-64 红阳鸟X2 30蚊一张啊!

就写到依度啦,仲有咩想要就加我Q讲啦!我尽量帮你稳啊!

虽然我5知道系边张
但觉得收藏价值...应该还可以
平d拉

唔得啊!我收番来都好贵啊!

要~能先卡吗?

最好面交啦,因为我无银行帐号,所以唔知你点寄钱比我啊!

Originally posted by 泡泡~~ at 2005-3-18 22:46
最好面交啦,因为我无银行帐号,所以唔知你点寄钱比我啊!

可惜广州我无熟人~如果楼主只能面交的话,那就只好留给下一位了.

如果我寄咗比你,你点比钱我啊?

Originally posted by 泡泡~~ at 2005-3-18 22:56
如果我寄咗比你,你点比钱我啊?

可以邮局汇款给你,为了一张卡跑邮局太麻烦了~还是算了

qq讲价......

魔法效果之X是不是银碎的...系噶话..星期日去吾去江南西比赛啊...到时候面交..你到时候去到大叫边条扑街系黑人...就会有人出黎你同你面交噶拉

无理我哦.....

我要。留比我啊!
我第一个话要架

魔法效果之矢没人买吗?那我要了。还有ma
TB-17 替换 10  是闪的吗
MA-51 Last Better X2 15

我要了。。虽然还可以给钱
呵呵!