Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合
楼主: kocom12315

[交易] 广州面交收三条银字电子龙。出一张面闪收缩。

回复 #17 ZECHS·MERQUISE 的帖子

你好劲.......
不过MS不给用新表情........
看你的样子就知你想被送XHW.....
与你说再见.......

UPUP~~

系米上次 切7事件而家中小气紧啊

我话过就算数。。。。你敢切我就送3张魔x人比人

原帖由 xiao333 于 2007-8-2 20:30 发表
130啦..最多跌到.`O`  3電子要130吖...哇..咁平...不如我地120出比佢啦

甘你米7收
人地收卡关你事?

引用某人

我同你无乜两句,也无得罪你。。。。你5好惹我

原帖由 美鸟D游戏 于 2007-8-2 22:59 发表

甘你米7收
人地收卡关你事?

引用某人

感你D卡价系贵...市面都系最多40蚊支

都系果句:自己知

原帖由 美鸟D游戏 于 2007-8-2 22:59 发表

甘你米7收
人地收卡关你事?

引用某人

我又幾時惹過你吖...`O` 我又無話要收...

遇到人地卖卡贵为何要出来管闲事呢?

LZ自己不会判断吗?

大家商量卡价的时候不能友善一点吗?

"3電子要130吖...哇..咁平...不如我地120出比佢啦"

虽然你的观点没有错,3电子龙的确130太贵了,但是如果你换种表达方式会更好..

光仔都出埋来-.-

原帖由 coolvids 于 2007-8-2 23:03 发表

感你D卡价系贵...市面都系最多40蚊支

都系果句:自己知

我卖得贵,距可以5买,不过距 回复我系咩语气,咩意思先!
如果你系我,你会5会有d反感先?

如果你呢个路人都认为我错的话,我可以先道歉!有一句话买卖不成仁义在。请LZ学下咩叫尊重先
上面有条回复对LZ有点过分,我先保留道歉的权利,如果LZ可以公开道歉,我在道歉

以上

原帖由 xiao333 于 2007-8-2 23:11 发表

我又幾時惹過你吖...`O` 我又無話要收...

你5多口的话,我可以当上面句话你无讲过
你那句话可以叫无惹我的话,我可以叫人来评下理

大佬吖..又唔比人講野吖.`O`...我錯咯....咁我都話120出比你咯..咁你咪賺咗10蚊咯...

咁筍都唔收吖..咁我錯咯`O`.....唉....

唉::我又唔知E句點解釋啦...:

遊戯 22:53:35
KCOMXXXX  果条有
幽幽XXXX 22:53:41
NW噶~?
遊戯 22:53:43
同埋猪啊猪

原帖由 xiao333 于 2007-8-2 23:22 发表
唉::我又唔知E句點解釋啦...:

遊戯 22:53:35
KCOMXXXX  果条有
幽幽XXXX 22:53:41
NW噶~?
遊戯 22:53:43
同埋猪啊猪

廣州收无情X殺/回忆秋千/地狱帝王龙/血统出:大鑽 終X王 索早.矗龍 雙生 D烏(可郵寄)

廣州賣卡咯:
支持郵寄:先錢就好...偶可以找擔保...支持工商跟交通

5系我叫你先,系你自己甘叫自己先。。。

呢个私下的qq信息,我向你道歉,不过,你不想人家再这样叫你的话,请不要自己叫自己“XXXX”

原帖由 xiao333 于 2007-8-2 23:21 发表
大佬吖..又唔比人講野吖.`O`...我錯咯....咁我都話120出比你咯..咁你咪賺咗10蚊咯...

`O` 我又無話要收...

引用你的,听光仔话

“费事以后面阻阻啦”

如果你5比面光仔的话,我地可以继续,不过私下“讨论”

無..我一向都係E個名姐..`O`..你地中意咪叫咯..我又無所謂噶

"豬豬"我老婆叫我先噶..幾好聽吖..又唔想改..`P`..

......喔...咁我唔搞事噶..由佢啦.``O``當無事發生

美鸟出卡比我个价仲高过你自己张帖。虽然你在OCG一向如此。我叫你吾好回我帖你仲咩要回姐?你话我态度有问题我认为你人品有问题。我吾出声你连埋我识果D人一起讲埋。我好吾顺摊啵。大家默认互如HMD米算咯。搞咩哏多野姐?无聊。

原帖由 xiao333 于 2007-8-2 23:21 发表

回贴人通常都只不过给楼主提供一条信息话距自己有卡姐~~
难道提供信息都有错~卡价值唔值得收~LZ自己知~
你讲也唔好讲到嚣啦~~~米搞到大家唔开心~
收卡姐使唔使搞到甘僵啊~~

哩都无话比面边个噶。我地系新手。只是收卡。吾系讲数。

甘样吵有咩意义咧?唉。

恩恩。听从你噶意见。