Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

[广州]高达和叛逆的鲁鲁修的模型4-5算出售(只限见面交易) (12月更新)

本和谐信息因囤积过多模型,所以决定出让部分全新高达和叛逆的鲁鲁修的模型。。。全部4 - 5算出售。。。

叛逆的鲁鲁修:
1/35 Lancelot Air Cavalry (2600Yen): 100

1/35 Lancelot Royal Coating Version(3800Yen): 152

高达模型:
OO 1/100 Over Flag(2200Yen): 100

MG脉冲高达初回限定版(4500Yen): 225(已订)

MG独角兽(5000Yen): 250(已订)

MG命运高达(4800Yen): 240

MG卢卡斯Strike E + I.W.S.P.(4500Yen): 225

MG倒A初回限定版(3800Yen): 190

MGRX-78-2一年战争动画颜色(3200Yen): 160

有意者请加QQ:458001690,或者发论坛短信息给我。请注明:购买4-5算模型。谢谢!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

豪华命运要++++++++++

豪华命运要了,+276267000或者13480226512联系,我系广州既

豪华版已经售出。。。。

小妹妹你只豪华命运即刻就比果条友系呢度开帖卖左了~~~~

但要背部可以么?

兰斯洛徳    或者pm最底价钱

原帖由 k99999999 于 2008-8-5 03:06 发表
小妹妹你只豪华命运即刻就比果条友系呢度开帖卖左了~~~~

555我都无办法啊,,,距买左之后想点我都阻止唔到...
大家帮我买唔好帮距买啦,,,

原帖由 我王战牙 于 2008-8-6 13:23 发表
但要背部可以么?

兰斯洛徳    或者pm最底价钱

唔好意思,,,我才疏学浅,,,唔系好明你想点,,,可唔可以同我解释下你嘎意思啊???

莪想单要兰斯洛得葛飞珩包
   或者尒最便几多钱买

1/35 Lancelot Air Cavalry

莪qq  345128411

顶一下。。。新增。。。

雪崩我要~~~13560464111

果位K99999999又何尝唔系一个倒卖模型的人呢。。。。。。。呢个号收翻来,用个自称系距细佬既马甲放出去。。。。。。。。。。

原帖由 gzqtwj 于 2008-8-18 12:05 发表
雪崩我要~~~13560464111

多谢gzqtwj。。。雪崩已出。。。

补充说明下OO 1/100 正义女神初回限定版(包括Gundam War卡)售价¥140

原帖由 83326476 于 2008-8-18 20:48 发表
果位K99999999又何尝唔系一个倒卖模型的人呢。。。。。。。呢个号收翻来,用个自称系距细佬既马甲放出去。。。。。。。。。。

我倒卖左咩?你可以举个例啊~你有几多个QQ我都知道,你米就系2楼噶马甲咯~~

原帖由 k99999999 于 2008-8-24 20:18 发表

我倒卖左咩?你可以举个例啊~你有几多个QQ我都知道,你米就系2楼噶马甲咯~~

两位大哥唔好劳气,,,大家各有各做法者,,,唔好嗌交啦~~~和气生财丫!

GN Arms + Exia已出 ~多谢**仁兄

更新一下

更新一下。。。

对青蛙合体MKII有兴趣。。。
GodKeron(4500Yen): 200

青蛙套装边度方便交收?