Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

【我整个人都圐了】莫Zombie,Zombie遭雷劈

小松溪绘苍雪 该用户已被删除
今天居然收到这么一篇Zombie到极点的PM,有生以来第一次收到中国人的英文PM

FROM jephty00

原始短消息: "400比例大神"向你道歉
不好意思屡次冒犯你。(大约两分钟前我还对你恶语相加)因为你过去曾经“攻击”过我。BUT,U APPEAR TO BE MORE OMNIVOROUS  WHEN COMPARED WITH OTHERS INCLUDING YOUR BLIND FOLLOWERS.I APOLOGIZE (NOT SORRY)FOR MY DIRTY DEEDS.  one minute is miraculous and i came with the idea of clarifying the mistake from the very beginning.

the grammartically chaotic article just showed my sincere sense of guilty, at least,you are a girl and i should have show my respect to you at the beginning of our misunderstanding.

without forgiveness we are savages and without communication ,we are blind and mutually unintelligible,which will result in war and pain.

“和其他人相比(包括您那些盲目的追随者),您似乎??(对不起我想问问这个字在这种场合是什么意思?)。我为我肮脏的勾当致歉。一分钟时间让我有了奇迹的转变,我希望能改正从最初犯下的错误。”

“只是想用这语无伦次的文字来表示在下诚挚的负罪感。无论如何您是女孩子,而从误会的最初我就该表现出对您的尊重。如果不相互原谅我们就是没有教养的人,如果不相互交流我们就都是盲目和愚蠢的人,而这只会带来纷争与苦痛。

主啊 太ZOMBIE了 我崩溃了。

于是我回了这个

What the fuck! Boy I don't even KNOW you, and I know nothing about you and your so-called dirty deeds. I have no idea about anything, and now I received your goddamned PM, IN ENGLISH! FUCK! Fuck'em ALL!! Y'see I'm using a China-based BBS, I've been always talking with Chinese people since the first day. And now I'm reading a fucking PM in ENGLISH! Tell me boy, are you American? British? Citizen of Commonwealth? No!! YOU are a poor Chinese boy living in goddamned Shanghai!! FUCK!! A shanghaied Shanghai boy writing an English PM, TO ME!! Can't YOU speak Chinese? Yes you can cause you've already written some of the Characters, so tell me "sincerely" why you write in English then? Are you Crazy or FUCKED?
OH THIS IS SO BAD!! I'm feeling sick as hug-a-bug!
SO FUCK YOU, fucked stupid "guilty" boy, fuck away with your beautiful English article!
if you want war, you shall have war; you want pain, you shall have pain--- If you Write ENGLISH AGAIN!!!!!!!!!!!!

看到E文没翻译我就已经四面八方了

太口古月了 中国人写英文,写的还是那种装腔作势而实际上完全不自然的英文 真找抽233

蛋痛…………233之见F***一大片…………

很强很nerd

不过……对方的原意是不是好的呢……

有Google啊!Google!!!

回复有喷神遗风~~~

回复 6# 的帖子

看看我的回复你就明白了
首先我对他PM里所谓的攻击啊原谅啊一类的话完全不懂 其次我憎恶中国人无缘无故写英文,最后语气太ZOMBIE了

不知道还以为你们俩在Rap Battle呢
说起来那不会是那个人的本意吧?

第二个PM相当地道,第一个......就不说了

雪姐暴ID啊!=_,=

写英文的话可能他是想晒他的英文水平比这里任何人高。

Omnivorous那个词真的让我很囧 我想了很久 又特地查了牛津词典 还上Wiki查了一通
但是它只有Devour all 这么一个意思 怎么,说我是杂食动物么?

第一句看明白了
剩下的连看都没看

很有岳不群的风范....
很适合继承"君子贱"这名号

回复 15# 的帖子

Taking in everything available, as with the mind

这人是昨天在那留言帖里喷的那个人么?

回复 18# 的帖子

有这种用法么 这是我上大二以来第二次看到这个词 233

就是更容易接受的意思