Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

欢迎鹤山人来看看(笑笑)

话说唐僧师徒来到鹤山…  八戒问:师傅~今晚我地去边间酒吧度蒲吖?  唐僧答:梗系去<翡翠明珠>啦! 个度D低音又够劲,索距两行,直头要你上太空咖! 悟空:吾系喔,<知己吧>D灯光几好咖,衬晒我对金睛火眼,闪都闪到你头晕啦,连买糖仔既钱都悭翻啦!八戒:大师兄,乜你甘OUT咖,所以话你小出来蒲呢,晨早折埋左啦,去<大上海>好D,听讲个度好多小妹妹个喔!  唐僧:妖..个场甘普通,吾去.沙僧:甘不如去新天地个间<BABY>啦,听讲个度新装修,音响都吾错个播. 又有表演睇.唐僧:三教九流既地方,稳过第间啦.沙僧: 甘啊,<开心吧>好嘛?个场都几高档吖!唐僧:个度啊?系就系高档一D,不过个场就细得左D.白龙马:喂喂...系碧桂园对面开左间<飞马会>啊,系我兄弟开咖,个场又够新又够大,我过到去又有啤酒送,不过听讲个度呢排都几旺下,吾知依家有无位添!唐僧:甘仲吾快D比电话你兄弟,睇下有无位?白龙马.......:唉,距话呢排晚晚都爆晒棚,想蒲既话第晚早D过去喔!悟空:吾系喔,我早几晚睇电视,话系桃源君威开左间<无极限>,又话德国音响又话专业DJ打碟甘! 唐僧:你地班死仔吖,系度嘈嘈闭甘,今晚我做老世,我话事,一于过<翡翠明珠>啦!八戒:甘叫吾叫观音姐姐一齐去吖?  唐僧:你傻左未好翻吖,我袋都吾够货嗨吖!距只死八婆又咁嗨得;;;容乜易比距嗨晒吖;;;下次先啦…  八戒:琴晚沙师弟又去嗨野了!系太上老君开既房…  沙僧:我顶你个肺。。我几时去左嗨野吖?我琴晚同如来佛,牛魔王,仲有二郎神一齐系<康怡茶庄>打麻雀吖!输到我今日食烟都无钱咯!烦到嗨甘!  唐僧:沙僧,你甘就吾岩罗,我话知你去劈友又好、沟女又好,打麻雀都好啦…点解吾叫埋师傅一齐吖?  沙僧:距地个个都叫我无叫你吖!话你长气,废话又多…  唐僧:扑街籽吖!个几条粉肠真是甘串… 拖马打餐劲既距扑街。睇距地重串吾串。。。  唐僧问:八戒,你又嗨K吖?话你几多次了,都话叫你少玩D啦!明知自己蠢,成只猪甘…  八戒答:我无嗨K吖!依今好少玩啦!我本身都系一只猪咖啦. 唐僧:你都知你是猪吖?过几年就要汤左你,不过你嗨左甘多K,都吾知好吾好吃;浪费我甘多年既米饭… 八戒:吓,师傅,,你真系要汤我吖?讲真啦!我依家真系好小嗨咯!近排严打吖!  唐僧:死蠢我就算杀左你,都无用啦!蠢猪,大肥猪!  沙僧:吾好嘈啦,白骨精岩岩打电话黎!叫我地去<江夏>吖!开好房啦,仲有种新货(可乐)玩吖,好嗨噶,嗨到见到如来佛都让你七分吖!  唐僧:仲吵咩吖?啦啦声快D出发啦!  八戒:哦,我去拦部的士先!  唐僧:咦咦....喂?讲时讲,我只白龙马去左边? 沙僧 :龙王近排好叠水!我地吹紧水个阵距静**走左落去<文华会>个度稳龙王啊.....唐僧:吾系挂,卖我地猪仔添.甘悟空又吾见左人既? 八戒:唉,仲好讲,距求其打个筋斗就话到左<盛会>跑下场罗.师傅,的士来罗,甘我地三条友去边好啊?唐僧:去去去,去嗨咩!比距两条友激到我成肚火,走啦,去<金悦会所>稳几条女下完火,跟住再去<百度KTV>个度开间房唱下K好过啦....

快翻译吧LZ

好吧...鹤山籍...

我看到很多失效的换行符……

方言自重..