Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

[卡牌] 如果你借你的卡組給別人跟自己打......

如果你借你的卡組給別人跟自己打.......   眼看那個人用你的卡時 每一張卡都好像要驗鈔一樣 把卡彎到放下桌面會發出響聲  你會再跟那個人玩VG嗎? == 看過我PO的帖就應該聽過啦 沒錯我講的是那個教我錯規則的人==

我不管玩什么卡都最讨厌那些当卡不是自己的就乱折、乱弯。

哈哈 所以就沒在找他了 就那一次==在某沒甚麼人去的卡店

口胡
啪卡
別跟那人玩了吧
該不會是王玉吧?

不 個間點會無人去啊 某兄弟GE某一間

想問一下除左行星,詠濠,王玉之外仲有冇其他地方有賣or玩vg?

東九羊 发表于 2012-7-12 21:45
不 個間點會無人去啊 某兄弟GE某一間

北區利字頭?

pp島 发表于 2012-7-12 23:00
想問一下除左行星,詠濠,王玉之外仲有冇其他地方有賣or玩vg?

不怕當水魚的新龍等地應該會有VG賣

pp島 发表于 2012-7-12 23:00

我GE意見系 如果你想抽幾包唔系爆盒的話 可以去新龍 雖然會貴一蚊 但系佢個度好就好在 不同卡埔咁 要你抽 新龍唔在意你選邊包 我系新龍抽 都系左選右選  佢都唔會有聲出 當然比人睇到會無咁好 但系==因為咁我系新龍抽左幾張3R 同一張暗影狂風SP  SO == 我如果只抽個幾包卡包 我會首選新龍

東九羊 发表于 2012-7-13 17:29
我GE意見系 如果你想抽幾包唔系爆盒的話 可以去新龍 雖然會貴一蚊 但系佢個度好就好在 不同卡埔咁 要你抽 ...

那家店只有這樣好
我看到他第七彈,單包$18,某包卡包跟書簽放一起賣$55
還說那張是特別卡
明明就是包盒會送的那張書簽而已

tknloice 发表于 2012-7-13 18:02
那家店只有這樣好
我看到他第七彈,單包$18,某包卡包跟書簽放一起賣$55
還說那張是特別卡

嗯...... ==我都買過一次 無問啦 系自己傻 之後都系選卡包先去個度抽個3包