Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合

[原创作品] (Moderoid) 打鐵趁熱 大鐵衛 + Linebarrels

今次兩隻都係五月尾入手由於要配合主題所以出帖先

其實連我自己都唔知點解買大鐵衛或者妒忌掛 我仲特登去補番 點知都幾悶幾頽 如果有愛不如玩機戰z2 重好

基本上齊武器 同埋可獨家分體 不過可動竟然同 Big O 一樣低 而且關節用料硬最好修一下 上色主要同鐵有關 同埋 唔知點解knot buster 俾兩支 明明只爭少少

Linebarrls 就based on 當年 Alter 版 可視之為佢拼裝版 當年最印象深刻莫過於佢超巨形透明劍氣同二千元定價 留意當時重未有 metal build 估唔到 十幾年後有拼裝版

基本上標準元素做足 額外野就冇 不過可單手舉劍已好好

好多人都話 Linebarrels TV 垃圾 漫畫正 但當年我追漫畫因為太悶 追到一半便棄了反而TV 我覺得 ok 至少 op ed 經典

至於上色其實是一個聲優梗 參考某經典熱血 super robot 大家可以估下不過冇獎 bye

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

Khvjhfjyfjyfyuy

本帖子中包含更多资源

x

Gfutdtjgdjg

本帖子中包含更多资源

x