Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合
楼主: 13632337794

[成品] FA-93 HI-V GUNDAM HWS

关闭 [复制链接]
H.♥  11:43:39
靚仔..睇貼可以.不過吾好亂吠.
    H.♥  11:44:22
毛都未生齊.系度鳩up多過呼吸..
Mamoru_T  11:44:43
呼呼 加我Q来叼我?
    H.♥  11:45:11
吾叼吾得大阿..
    H.♥  11:45:23
叼兩句當贈言
Mamoru_T  11:45:31
多谢赠言哈
    H.♥  11:45:41
吾使甘客氣.

多谢楼主的赠言,居然要加我Q来给我赠言 非常感激啊
我决定陪你欢乐了

而家系甘老閪嘎喇.歡迎你咬我阿.先撩者賤.

41# MO_Project

我系寂寞既人.好多謝有個人陪我歡樂

=.=话说不是LZ你自己加他好友 先聊的么
于是这先聊者贱说的是谁

哇.好開心.又多個朋友仔陪我歡樂喇.吾好系度嘈.廣州地區歡迎+Q531877264或致電13632337794面交暢談

44# ~琉璃~晓姬~

原來系非廣州生物.你連廣州本地方言都未能融會貫通甘理解"先撩者賤".你都系繼續系肇慶包粽算喇
最后叼人一貼..我地廣州d斯文人吾同你地d外來生物齋up

干嘛要陪你欢乐
跟你不熟
而且是所谓的第一次做高达的新手
也没啥好交流的 对吧

以下忠告(真)
如果不改回普通话的话,估计你这帖会被删的

39# 13632337794

系添.吾記得講多句..玩改件既人比普通砌BANDAI既人水平都要高.加上要有好既作品.就更加受到其他人贊賞...!!
BANDAI賽冇話吾比用改件.系米先...如果你覺得我呢個亞軍系廢既.你下年可以挪個改件去 ...
13632337794 发表于 2010-10-21 02:37

楼主啊,你不过就是在给自己代工做广告而已。。。。。还说分享心得。。。。。。。谦虚帝不是你这么当的好吧。。。。。
国内万代赛是没说不肯用改件,那只是因为国内比赛体制本身就是错误,改件属于没版权的盗版品,详细我懒得解释了。
参加万代赛?我09年去参加万代赛的时候谦虚帝你还没开始做模型吧?当然这也只是你自己说的,谁知道你什么时候开始做的。。。。。
加我Q的是你,谁犯贱我可不知道。
说到代工,我混代工圈两年了,比不上前辈,比过你没啥问题。
广东话我没压力,不过麻烦别在论坛用,我想让大家都欢乐一下,你这样别人看不懂,你也欢乐不起来

48# MO_Project

冇辦法喇.米比你d人去儘佢先咯.我技藝吾夠你好阿嘛..
再同你兩件蛋散講多無為.下年ACG見.睇下邊個最后先系企系頒獎臺度咯.

47# ~琉璃~晓姬~

廣州人講廣州話.吾識廳翻鄉下.
刪冇所謂.我既目的經意達成..

ACG也就2个评判 能证明什么?

啧 lz欢乐了 mark先

再说

就LZ BLOG那几张成品图
毫无制作过程的

而且LZ也一再强调自己是第一次做
很难不给人这是别人代工作的猜测嫌疑

48# MO_Project  

冇辦法喇.米比你d人去儘佢先咯.我技藝吾夠你好阿嘛..
再同你兩件蛋散講多無為.下年ACG見.睇下邊個最后先系企系頒獎臺度咯.
13632337794 发表于 2010-10-21 02:58

-_,-  不怪你没见过世面,把万代赛当回事的人真少见。不说太远,就讲热炽的交流赛,同在广州,水平就差了不是一点两点。你能不能别学上海青年组那个冠军一样,用个改件拿奖就屁颠屁颠的?话说万代赛的马甲和改件得奖也不是一年两年了。。。。。。

继续直播楼主的欢乐骂人段子,注意素质啊

H.♥  12:04:19
小朋友.乜原来幫你口果件蛋散甘叉烧既..?你叫佢系肇庆继续包粽好过喇.!!吾鳩再相同你兩條蕃薯講野.继续睇貼.刪得.下年如果可以見到你真人.包保你有个好难忘既2011年

51# ~琉璃~晓姬~

系证明吾到d乜.so.我亦都知道自己未系最好水平
but.两位评判系代表吾到d乜.不过相对于你同你果个毛都未生齊既朋友仔离講.人地就講知名度同制作模型既经验.我唸你果度仲系度食緊你阿媽d奶咋.
如果你系甘top.做评判果个就系你喇.肇兴仔

叼 你 老 母 啊
我对你客气 你叫我去包棕
你呢只广州仔迟下都要饮我地西江水啊
你以为你自己系广州好HI巴弊啊
讲野小心D好

再说

就LZ BLOG那几张成品图
毫无制作过程的

而且LZ也一再强调自己是第一次做
很难不给人这是别人代工作的猜测嫌疑
~琉璃~晓姬~ 发表于 2010-10-21 03:05

鸡爷,人家本来就不是来交流的。和上海青年组冠军的那个妞一样,是来给自己做广告的。
上海那个毕竟是小孩一个,做法幼稚点大家也都理解,楼主这是何年何月?

53# ~琉璃~晓姬~

你的怀疑系正确的.过程就吾多.不过look大你对狗眼自己睇我个blog.
朋友阿.如果觉得吾系做.我幫你代工做翻只一模一样既重海牛比人再下年挪去参展阿.不过要收錢錢嘎.

54# MO_Project

我知道乜系老手同新手既区别.我系都吾会將BANDAI 动漫节所谓既亚军當系一回事.
我既目标吾需要吾系甘細野,亦都吾需要你幫我地位.
你真系甘中意將Q聊天转载.冇问题嘎.我日日发d唐诗三百首比你慢慢发到夠

53# ~琉璃~晓姬~  

你的怀疑系正确的.过程就吾多.不过look大你对狗眼自己睇我个blog.
朋友阿.如果觉得吾系做.我幫你代工做翻只一模一样既重海牛比人再下年挪去参展阿.不过要收錢錢嘎.
13632337794 发表于 2010-10-21 03:08

鸡爷把代工的72海牛晒出来吧。。。。。。。。。。。。这年头没见过世面的土包乡下仔真可怕。。。。。。。。