Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合
楼主: 13632337794

[成品] FA-93 HI-V GUNDAM HWS

关闭 [复制链接]
118# 183770894

冇人要怕.事實系需要求證嘎嘛.對不對?

114# ~琉璃~晓姬~

有必要咩?..需要咩?...你聚個例子.buy得掂我.道歉又何妨.我份人其實都好謙虛

毛都未生齐就学人威吓
我打人个时你都未出世

116# sazabileon

晒鳩气.多鳩余

115# MO_Project  

有機會.我仲等下余生有冇機會見下你
13632337794 发表于 2010-10-21 04:20

我现实中估计是没机会和你这种乡下仔见面了,论坛上总能碰到,网络让世界变小啊

我现实中估计是没机会和你这种乡下仔见面了,论坛上总能碰到,网络让世界变小啊

+1

123# ~琉璃~晓姬~

我都話好多野需要求證..你打人果時我未出世阿? 死喇.你先22.吾通我真系吾覺意甘大你1嵗甘多?

116# sazabileon  

晒鳩气.多鳩余
13632337794 发表于 2010-10-21 04:24

你这种素质简直侮辱了我所认识的广州人。亚运的时候记得留在家里,我怕你上街因为低素质被抓派出所里,以免有辱国体

125# MO_Project

放心.你吾相見我姐.但系呢個世界既系甘細.仲有機會比我見到你既

128# sazabileon

亞運.又系d完全吾感興趣既野..

23岁仔仲敢脑残
真系可怜天下父母心咯...

123# ~琉璃~晓姬~  

我都會好多野需要求證..你打人果時我未出世阿? 死喇.你先22.吾通我真系吾覺意甘大你1嵗甘多?
13632337794 发表于 2010-10-21 04:25

啧啧,楼主开始发飙了,楼主要动拳头了!楼主要挨揍了!记得多带几个人啊!他们上前你后撤

131# ~琉璃~晓姬~

腦殘系絕對你地d農非先會講.應該話吾該你吾好七懞懞.挽住個桶

128# sazabileon  

亞運.又系d完全吾感興趣既野..
13632337794 发表于 2010-10-21 04:27

不感兴趣就好了,我就怕你出街丢人现眼

132# MO_Project

- -~!...算了.原來你地個腦就系除左整模型有小小功力之外.個腦裝屎既- -..而家我先發現到....!!哎.都系先走為妙.吾系遲早淪落做農非.

对啊=.=亚运啊

担心啊 以LZ的素质   别把广东 中国的脸也丢了

- -~!...算了.原來你地個腦就系除左整模型有小小功力之外.個腦裝屎既- -..而家我先發現到....!!哎.都系先走為妙.吾系遲早淪落做農非.
13632337794 发表于 2010-10-21 04:31

楼主你这样说我可不对的,虽然我不喜欢嘲笑别人,不过这是你自己写的,我心情也不好,你心情不好也关我P事

看来看去,你的活到现在后悔的事情相当多嘛。到底谁脑子里装屎浆你可搞清楚。

呢個2010年.真系發生左好多事.系今晚.我終於將擺系個心度既野.全部都講晒出离.舒服左好多..!
四月頭.先系阿婆突然去世.我都見吾到佢最后一面.我個心好痛.就算系而家.我一林翻起.我都仲系流緊眼淚.唸起佢一手一起就系"臭"打我一個人孫.而我都未好好甘報答過佢.呢個系我人生中最大既遺憾..!
四月尾.繼而与三年既女友不歡而散.亦都系另到我對感情有另一番覺悟既時候
九月初.亦都系因為我既任性同吾理智.放棄左爸爸媽媽為我鋪好既路.雖然你地冇可能睇到我篇日記.但系我今晚真系知道錯.只系好想親口同你地講一聲::對吾住.!

13632337794 发表于 2010-10-21 04:31

小小?
我个BLOG都未见到你来过
等你识切板 识用补土造型再来串

啊婆死了  被甩了  被父母抛弃了
精神压力是挺大
即便没啥资本也总需要什么来发泄发泄

卧槽,我之前都没注意。原来楼主才是传说中的农非,就算家里条件不好你也别这样自暴自弃搞什么农非大头贴啊

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x