Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合
楼主: 13632337794

[成品] FA-93 HI-V GUNDAM HWS

关闭 [复制链接]
边度凉爽边度训

LZ语言已经不是我和LZ的讨论
LZ简直是在对全部在肇庆的模友 甚至 肇庆的人民的一种侮辱
哎 家教啊

哇.好開心.又多個朋友仔陪我歡樂喇.吾好系度嘈.廣州地區歡迎+Q531877264或致電13632337794面交暢談
13632337794 发表于 2010-10-21 02:50

楼主,你电话过期了?连电话费都充不起等着代工赚钱开锅?

家教?講你都吾明.不嬲都對你地d外來生物冇好感..我系打錯字.我認阿而家.!!你吾會打錯字既?呢位"琉璃.曉姬".吾改你修改下個名喇.不知所謂.(留你.燒雞 )農非阿?(農非=農村非主流).邊度涼爽邊度訓.肇慶人原來d吸收能力都吾錯嘎.我間房而家開緊25度空調.所以我要訓喇.!!晚安喇.

39# 13632337794

系添.吾記得講多句..玩改件既人比普通砌BANDAI既人水平都要高.加上要有好既作品.就更加受到其他人贊賞...!!
BANDAI賽冇話吾比用改件.系米先...如果你覺得我呢個亞軍系廢既.你下年可以挪個改件去 ...
13632337794 发表于 2010-10-21 02:37

如果你甘讲可以提高你所谓嘅水平,你不如裸只GD老翻去参赛。!

85# 183770894

又多一位朋友喇..其實都可以嘎.!!我吾贊成但系我都吾反對嘎

家教?講你都吾明.不嬲都對你地d外來生物冇好感..我系打錯字.我認阿而家.!!你吾會打錯字既?呢位"琉璃.曉姬".吾改你修改下個名喇.不知所謂.(留你.燒雞 )農非阿?(農非=農村非主流).邊度涼爽邊度訓.肇慶人原來d吸收能力都 ...
13632337794 发表于 2010-10-21 03:33

唉。。。。这下楼主把地图炮开向了除了楼主本地以外的所有地区。。。。俺也中木仓了啊。。。。。。。。。。
话说空调也能晒。。。。。麻痹我要不要晒地暖?

家教?講你都吾明.不嬲都對你地d外來生物冇好感..我系打錯字.我認阿而家.!!你吾會打錯字既?呢位"琉璃.曉姬".吾改你修改下個名喇.不知所謂.(留你.燒雞 )農非阿?(農非=農村非主流).邊度涼爽邊度訓.肇慶人原來d吸收能力都 ...
13632337794 发表于 2010-10-21 03:33

如此这般  LZ明显是人生攻击了

85# 183770894  

又多一位朋友喇..其實都可以嘎.!!我吾贊成但系我都吾反對嘎
13632337794 发表于 2010-10-21 03:36

本来我都对你嘅作品抱有敬意嘅,但系体见你本人态度,我完全无野好讲。

87# MO_Project

不要晒地毯阿..會爆炸...死左.我仲要晒錢去拜你就吾好喇.

88# ~琉璃~晓姬~

錯.吾系人身攻擊.系明顯地集中攻擊你地d農非

87# MO_Project  

不要晒地毯阿..會爆炸...死左.我仲要晒錢去拜你就吾好喇.
13632337794 发表于 2010-10-21 03:39

晒吧,最喜欢看人晒钞票了。话说地暖和地毯都搞不清楚。乡下人真可怕

89# 183770894

我all bug 不過意見接受.態度照舊.冇辦法喇.邊鬼個叫我對d肇慶或吾識廳吾吾識講廣州話既物體反感呢

88# ~琉璃~晓姬~  

13632337794 发表于 2010-10-21 03:40

农非?
我记得模魂志有位编辑叫  龙飞 的

88# ~琉璃~晓姬~  

13632337794 发表于 2010-10-21 03:40

楼主你这地图炮开的不比WING ZERO差了,去肇庆的时候小心人参公鸡哦~

明天繼續交流心得..good night

95# MO_Project

放心.我從來都吾會去d所謂既農非地方.更加對拜神同食粽冇興趣.

LZ啊  你也在热炽发过
但你可知道热炽也是有不少肇庆人的
而且还有你所说的 非广州 人

说话别那么嚣张 小朋友

89# 183770894  

我all bug 不過意見接受.態度照舊.冇辦法喇.邊鬼個叫我對d肇慶或吾識廳吾吾識講廣州話既物體反感呢
13632337794 发表于 2010-10-21 03:42

小朋友野可以乱食话5可以乱讲!

小朋友野可以乱食话5可以乱讲!
183770894 发表于 2010-10-21 03:45

+1
等白天欢乐