Nw BBS 壬天堂世界

热搜: 资料集合
楼主: kincarzy

[其他] 开仓排第六的说说开仓的经历和一些题外话........

关闭 [复制链接]
受不了 又来粤语了
看起来累 在论坛尊重点别人行不,这样素质难道不和那些人一样?
(别跟我扯皮,我也是广东人)

甘點解5講下當時由兩個保安護送插隊進場既師奶呢?

其实我觉得楼主真系傻 先到先得没听过么? 抱怨咁多不如下次排早D? 得个吵 有9用 得个叫 有7用 得个闹 有毛用 得个叼 有len用咩 怨天怨地不如怨自己唔早D !

其实我觉得楼主真系傻 先到先得没听过么? 抱怨咁多不如下次排早D? 得个吵 有9用 得个叫 有7用 得个闹 有毛用 得个叼 有len用咩 怨天怨地不如怨自己唔早D !
pc大佐 发表于 2010-12-29 13:52

小学没毕业,或者智商低于80的,看帖看不懂主题的俺一般会原谅他的~~~阿门

我是来围观的

这贴本来就不是讨论什么插队啊什么JS的问题的,某些人见到那几个字就,自动对号入座,跳出来作跳梁小丑,变成别人群P对象......自己出丑,我也救你不到啦!希望往下的的回帖就别再讨论那些个问题,没意思的!

我行得正企得正 我怕毛啊!!
5好似D人甘拿D马甲来做喷子!!!
化石仔 发表于 2010-12-29 13:41

原来这里新人会被当做马甲喷子的啊?亏我朋友还好心叫我来NW长驻,NW这样的风气以后谁还敢来啊?愧对我朋友也要了,我不会再来这论坛!我以为只有78和贴吧多这样的人,想不到这里也被侵蚀了!悲哀啊!

其实你呢张贴就系闹人嘅 中学生都睇得明啦 还狡辩

继续睇一班宅男唧唧歪歪……

pc大佐 发表于 2010-12-29 13:52
早到,仲衰过无到。所有好嘢经已俾某群狠狠地扫晒!如果5系 SDX 要搭货出,我地第二批入去嘅,都系渣都无!睇你嘅发言,都系果个群嘅人,我奉劝你地一句,若要人不知,除非己莫为!( PS。你地原本计划,一入去,先扫所有SDX,去角落头再慢慢分,不要的再拿出来给后面排队的人)

楼上你这是装*啊  你意思就是要版主来封别人? 你系唔系傻噶 你系唔系有病噶 你系唔系痴线噶 你脑残就去睇兽医啦 真系*都唔想*你呢种咁嘅人啊  人地就算系扫货都唔关你事啦 *人

原来这里新人会被当做马甲喷子的啊?亏我朋友还好心叫我来NW长驻,NW这样的风气以后谁还敢来啊?愧对我朋友也要了,我不会再来这论坛!我以为只有78和贴吧多这样的人,想不到这里也被侵蚀了!悲哀啊!
画圈圈的怨男 发表于 2010-12-29 13:59

对 这里很危险 快回去X星吧 这里不适合你!

其实你呢张贴就系闹人嘅 中学生都睇得明啦 还狡辩
pc大佐 发表于 2010-12-29 13:59
甘你米系小学生咯!提高下语文水平拉!不要光顾着算YEN数了!

借地方说话,琉璃你是鸵鸟吗?又自己删帖,打算过几天再自己回复吗?
请问版主的特权就是用来干这个的?
还好你还没有封人的权力。。。

你们真的不要对号入座了,我真的不是要攻击你们的,你们自己跳出来让人围观
原来EQ也是可以无下限d......
ps:想喷就明刀明木仓,别上马甲啊

112# mark119 你都傻傻地嘅 系唔系果个群嘅人关你*事咩 你老豆又唔系李刚 你理得我系边个?  你自己抢唔到就唔好系度吵啦 仲有啊 我唔系任何人嘅细号 我系PC大佐  我就系我!

圍觀下先~~~

早到,仲衰过无到。所有好嘢经已俾某群狠狠地扫晒!如果5系 SDX 要搭货出,我地第二批入去嘅,都系渣都无!睇你嘅发言,都系果个群嘅人,我奉劝你地一句,若要人不知,除非己莫为!( PS。你地原本计划,一入去,先扫 ...
mark119 发表于 2010-12-29 14:02

米响到扮晒鱼虾蟹啦,第一批入去既人,根本无人买SDX,来来去去直接冲去SDX 仲扫晒既米第2批人,米讲到自己好正义,大人大义感啦,排我后面果个,话想要SDX,第一批人买完,人地觉得仲有机会,都系你地D所谓大人大义第2批人扫晒,人地先无机会买

115# mark119 小学生都好过你小学都冇得读啦!

完了 变 对喷帖 了  

大家克制  以和为贵啊